Über uns

Valorile noastre

Producător tâmplãrie aluminiu și pereți cortină, MASTER PROD adaugă experienței în domeniul serviciilor de tâmplărie cu geam termoizolant, flexibilitatea și deschiderea necesare dezvoltării permanente. Adaptarea la cerințele pieței se face din mers, respectând atât profilul clienților, cât și valorile companiei. Prin atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o, am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Jahre der Erfahrung
0 +
Rumänische Hauptstadt
0 %
Länder
0
Bürgschaft
0 JAHRE
Portofoliu Master Prod

unsere Vision

Am obținut de la toți partenerii noștri respectul pe care îl acordăm noi înșine clienților noștri. Punem la dispoziție pe lângă experiența noastră îndelungată și responsabilitatea faţă de fiecare client și lucrare în parte. Oferim servicii personalizate și de calitate.

Unsere Mission

Realizarea de lucrări de calitate, respectarea termenelor de execuție, transparența, credibilitatea și confidențialitatea fac parte din politica firmei noastre și se respectă întocmai.

Tamplarie din aluminiu
Tamplarie din aluminiu

Unsere Geschichte

Înființată în 1994, Master Prod, producător tâmplãrie aluminiu și pereți cortină, este cea mai veche companie producătoare de tâmplărie cu geam termoizolant din Bistrița. Ne-am dezvoltat odată cu piața, am investit în echipamente și în oameni pentru a putea oferi servicii și produse de top pe piețele pe care activăm: România, Ungaria, Germania, Franța, Belgia, Italia, Norvegia.

Persönliche Beratung

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
German