Dienstleistungen

Dienstleistungen

Serviciile Master Prod de care pot beneficia absolut gratuit toți clienții noștri, pentru tâmplăria executată în atelierele proprii sunt:

– consultanță tehnică personalizată

– întocmirea și transmiterea ofertelor de preț folosind softuri specializate

– efectuarea măsurătorilor de execuție și transportul elementelor de tâmpărie pe întreg teritoriul județului Bistrița Năsăud

Societatea noastră asigură la cerere servicii de:

  • asistență tehnică;
  • servicii de uzinare;
  • montajul elementelor de tâmplărie.
Acoperire si inchidere terasa
Portofoliu Master Prod

Asistență tehnică

Asistența tehnică este unul dintre serviciile Master Prod cel mai frecvent solicitat de către clienții noștri. Putem asigura la cerere suport tehnic și consultanță în alegerea sistemelor potrivite pentru fiecare proiect în parte. Consiliem clienții și în alegerea tipului de sticlă și de pachet de geam termoizolant recomandat.  

Servicii de uzinare

Oferim servicii de prelucrare pentru profilele de tamplărie din aluminiu cum ar fi debitare, frezare, sertizare, chertare, prelucrare CNC. Absolut toate prelucrările se efectuează pe mașini unelte performante, de ultimă generație. Facem o uzinare precisă ceea ce înseamnă că măsurăm de două ori și tăiem o dată. Și asta pentru ca tâmplăria să fie fabricată potrivit cerințelor dumneavoastră.

Tamplarie din aluminiu
Pereți cortină

Montage

Putem efectua montaje pentru diferite lucrări de tâmplărie. Montajul se face de către echipe specializate, cu experiență în munca de teren. Echipamentele cu care sunt dotate echipele de montaj sunt de ultimă generație, asigurând astfel montaje de calitate în timp scurt.

 

 

Persönliche Beratung

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
German