A propos de nous

Nos valeurs

Producător tâmplãrie aluminiu și pereți cortină, MASTER PROD adaugă experienței în domeniul serviciilor de tâmplărie cu geam termoizolant, flexibilitatea și deschiderea necesare dezvoltării permanente. Adaptarea la cerințele pieței se face din mers, respectând atât profilul clienților, cât și valorile companiei. Prin atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o, am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Années d'expérience
0 +
Capitale roumaine
0 %
Pays
0
Garantie
0 ANNÉES
Portofoliu Master Prod

Notre vision

Grâce aux services que nous offrons, nous essayons d’obtenir le respect que nous accordons à nos clients. Nous vous fournissons non seulement l'expérience que nous avons acquise lors de l'activité dans le domaine du verre isolant, mais également la responsabilité envers chaque client et chaque travail, en vous fournissant des services personnalisés et de qualité.

Notre mission

La qualité de notre travail, le respect des délais d’exécution, la transparence, la crédibilité et la confidentialité font partie de la politique de notre société et sont pleinement respectés.

Tamplarie din aluminiu
Tamplarie din aluminiu

Notre histoire

Înființată în 1994, Master Prod, producător tâmplãrie aluminiu și pereți cortină, este cea mai veche companie producătoare de tâmplărie cu geam termoizolant din Bistrița. Ne-am dezvoltat odată cu piața, am investit în echipamente și în oameni pentru a putea oferi servicii și produse de top pe piețele pe care activăm: România, Ungaria, Germania, Franța, Belgia, Italia, Norvegia.

Nous offrons des conseils personnalisés

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
French