Uşi speciale

Prin parteneriatele cu furnizori lideri pe piaţa de profil din România, Master Prod oferã uşi speciale care corespund normativelor în vigoare atât europene cât şi româneşti.

Tipurile de uşi speciale oferite de Master Prod sunt:

uşi rezistente la foc, standard şi nonstandard: sunt uşi metalice robuste şi fiabile, pe balamale, într-un canat sau douã canaturi, pline sau vitrate, cu rezistenţã la foc între 30 şi 120 de minute. Sunt destinate izolãrii în caz de incendiu a unor încãperi în subsoluri tehnice, în clãdiri rezidenţiale sau de birouri, în hale industriale, spaţii de producţie, depozite etc.

uşi radiologie: uşi cu balamale, destinate sectorului medical, placate cu foi de plumb cu grosime între 1 şi 4 mm.

uşi fonoizolante: uşile izolante fonic se recomandã pentru aplicaţii industriale, în sãli de spectacole, în sãli de motoare, la coridoare de trecere între spaţii de lucru ale personalului, bucãtãrii industriale, laboratoare, etc.

uşi camere frig: uşi metalice, cu balamale, pentru depozite frigorifice sau sãli de frig, cu grosimea totalã de pânã la 160 mm, cu hublou central.

uşi pentru industria alimentarã: uşi realizate din materiale care rãspund cerinţei principale pentru aceste produse – curãţenia şi igiena camerelor de producţie / depozitare, pãstrarea unor temperaturi controlate, flux de producţie continuu şi costuri de întreţinere reduse.

uşi antiefracţie/ de siguranţã: sunt folosite pentru clãdiri publice şi private mãrind gradul de siguranţã al unui imobil datoritã tehnologiei de fabricaţie.

Solicita Oferta +40 728 628 188