Politică de confidențialitate

Site-ul nu colectează date cu caracter personal despre utilizatorii săi, altele decât cele descrise în Politica de Cookies și în Politica de Comunicare Comercială.
Informațiile despre utilizatorii site-ului ”https://masterprod.ro” sunt stocate în exclusivitate pe servere-le proprii și cele ale Google și Facebook de pe teritoriile Uniunii Europene și Statelor Unite ale Americii.
Informațiile despre utilizatorii site-ului ” https://masterprod.ro” sunt prelucrate de către persoane autorizate în acest scop, astfel că putem garanta siguranța acestor informații. Punctual s-ar putea să apelăm și la alți parteneri, ca de exemplu furnizorii de servicii IT, pentru prelucrarea acestor date, dar vom încheia în prealabil acorduri pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal cu acești parteneri, care vor garanta la rândul lor siguranța prelucrării acestor informații în conformitate cu legile aplicabile.
Scopurile pentru care colectăm aceste informații sunt: securizarea site-ului nostru, îmbunătățirea conținutului din site și a manierei de livrare, comunicare comercială cu persoanele interesate de serviciile / produsele noastre, precum și în scop de marketing.
Datele tale vor fi șterse automat în momentul în care nu mai este necesară prelucrarea lor sau atunci cand îți retragi consimțământul.
Poți solicita oricând ștergerea informațiilor colectate de către Master Prod SRL și partenerii săi, printr-o cerere scrisă, trimisă la adresa de email office@masterprod.ro Poți solicita oricând primirea unei copii a informațiilor colectate de către Master Prod SRL și partenerii săi despre tine, printr-o cerere scrisă, trimisă la adresa de email office@masterprod.ro
Vom analiza cererile de ștergere, modificare sau primire a unei copii și te vom informa cu privire la demersurile realizate într-un termen rezonabil, de maximum 30 zile calendaristice.

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
Romanian