Uși de garaj

Master Prod SRL oferã şi monteazã uşi de garaj rezidenţiale şi industriale la un bun raport calitate/preţ. Produsele de acest tip se executã şi se monteazã de cãtre personal specializat, pe comandã, în funcţie de cerinţele şi mai ales de nevoile clientului.

Din gama de produse de acest tip Master Prod vã oferã:

 • uşi de garaj secţionale
 • uşi de garaj tip rulou

Uși de garaj secționale

Uşile de garaj secţionale sunt montate în spatele golului de acces. Mişcarea iniţialã a panourilor este o mişcare verticalã. Dupã ce panourile elibereazã treptat golul de acces acestea se rotesc, poziţionându-se paralel cu podeaua.

Uşile de garaj secţionale sunt alcãtuite din:

 • panouri tip sandwich din oţel galvanizat umplute cu spumã poliuretanica, pentru o bunã izolaţie, cu grosime de 40 mm.
 • cabluri de tracţiune
 • arc de torsiune
 • sistem de rulare pe role cu rulmenţi
 • garnituri pentru etanşare pe conturul uşii.

Acest tip de uşi au un remarcabil numãr de avantaje care satisfac cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi:

 • siguranţã, izolare termicã şi fonicã;
 • posibilitatea de încorporare a unei uşi de acces pietonal;
 • folosirea la maximum a spaţiului în garajele cu suprafeţe mici;
 • posibilitatea de actionare de la distanţã.

Panourile pot avea culori variate, din gama culorilor RAL sau culori imitaţie lemn şi o gamă bogată de modele.

Uși de garaj tip rulou

Uşile de garaj tip rulou reprezintã soluţia optimã pentru a securiza accesul în garajele cu suprafeţe mici şi medii.

Uşile de garaj sunt confecţionate folosind lamele din aluminiu, utilizând un sistem similar rulourilor exterioare însã cu accesorii şi componente adaptate dimensiunilor mari.

Uşile de garaj tip rulou sunt recomandate garajelor aglomerate, deoarece nu „furã” din spaţiul încãperii, lamelele strângându-se în casetã.

Acţionarea uşilor de garaj se poate face manual sau electric (cu telecomandã). În varianta uşilor acţionate electric acestea pot fi prevazute cu un modul care permite trecerea de la acţionarea electrica la cea manualã pentru cazurile in care sunt probleme la instalaţia electricã a clãdirii. În acest caz trebuiesc urmaţi paşii conform instructiunilor specificate de cãtre echipa care a efectuat montajul.

Asigurãm consilierea clientului începând din momentul proiectării construcţiei pânã la etapa de service post-montaj. În etapa de proiectare furnizãm informaţiile tehnice necesare pentru montajul uşilor de garaj şi a diverselor tipuri de automatizãri, oferind cele mai bune soluţii pentru utilizarea eficientã a spaţiului construit. În etapa de montaj, echipele noastre specializate, vor asigura instalarea uşilor si automatizãrilor cu profesionalism. Experienţa echipelor de montaj este data de execuţia a numeroase lucrari de complexitate variatã.

Logistica și personalul de care dispunem ne permit să răspundem cu aceeaşi promptitudine atât solicitãrilor pentru lucrãri rezidențiale uzuale cât şi solicitãrilor pentru lucrãri industriale de anvergurã.

Consultanță personalizată

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
Romanian