Usi de garaj - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Uşi de garaj

Master Prod SRL oferã şi monteazã uşi de garaj rezidenţiale şi industriale la un bun raport calitate/preţ. Produsele de acest tip se executã şi se monteazã de cãtre personal specializat, pe comandã, în funcţie de cerinţele şi mai ales de nevoile clientului.
Din gama de produse de acest tip Master Prod vã oferã:
– uşi de garaj secţionale
– uşi de garaj tip rulou

Uşi de garaj secţionale

 Uşile de garaj secţionale sunt montate in spatele golului de acces. Mişcarea iniţialã a panourilor este o mişcare verticalã. Dupã ce panourile elibereazã treptat golul de acces acestea se rotesc, poziţionându-se paralel cu podeaua. Acest tip de uşi au un remarcabil numãr de avantaje care satisfac cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi:
– izolare termicã si fonicã;
– sigurantã;
– posibilitatea de încorporare a unei usi de acces pietonal;
– folosirea la maximum a spatiului în garajele cu suprafete mici;
– posibilitatea de actionare de la distantã. Uşile de garaj secţionale sunt alcãtuite din:
– panouri tip sandwich din oţel galvanizat umplute cu spumã poliuretanica, pentru o bunã izolaţie, cu grosime de 40 mm.
– cabluri de tracţiune
– arc de torsiune
– sistem de rulare pe role cu rulmenţi
– garnituri pentru etanşare pe conturul uşii. Panourile pot avea culori variate, din gama culorilor RAL sau culori imitaţie lemn şi o gamã bogatã de modele

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

Uşi de garaj tip rulou

Uşile de garaj tip rulou reprezintã soluţia optimã pentru a securiza accesul în garajele cu suprafeţe mici şi medii. Uşile de garaj sunt confecţionate folosind lamele din aluminiu, utilizând un sistem similar rulourilor exterioare însã cu accesorii şi componente adaptate dimensiunilor mari. Uşile de garaj tip rulou sunt recomandate garajelor aglomerate, deoarece nu „furã” din spaţiul încãperii, lamelele strângându-se în casetã.Acţionarea uşilor de garaj se poate face manual sau electric (cu telecomandã). În varianta uşilor acţionate electric acestea pot fi prevazute cu un modul care permite trecerea de la acţionarea electrica la cea manualã pentru cazurile in care sunt probleme la instalaţia electricã a clãdirii. În acest caz trebuiesc urmaţi paşii conform instructiunilor specificate de cãtre echipa care a efectuat montajul. Asigurãm consilierea clientului începând din momentul proiectãrii construcţiei pânã la etapa de service post-montaj. În etapa de proiectare furnizãm informaţiile tehnice necesare pentru montajul uşilor de garaj şi a diverselor tipuri de automatizãri, oferind cele mai bune soluţii pentru utilizarea eficientã a spaţiului construit. În etapa de montaj, echipele noastre specializate, vor asigura instalarea uşilor si automatizãrilor cu profesionalism. Experienţa echipelor de montaj este data de execuţia a numeroase lucrari de complexitate variatã. Logistica şi personalul de care dispunem ne permit sã raspundem cu aceeaşi promptitudine atât solicitãrilor pentru lucrãri civile uzuale cât şi solicitãrilor pentru lucrãri industriale de anvergurã.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.