Tâmplãrie PVC

    Tâmplărie PVC: este tâmplăria cea mai cautată de clienții persoane fizice.

    Motivul: îmbinã cele mai exigente cerințe:

  •  eficiență energetică ridicată ceea ce asigură facturi de încălzire mai mici
  •  izolare fonicã care asigurã confortul interior
  •  manevrabilitate şi întreținere uşoarã
  •  design modern
  •  tehnologie inovatoare
  •  preț avantajos

 

 

Departamentul tehnic/ofertare al societãții noastre are o continuã preocupare de a oferi clienților tâmplãrie PVC realizatã din profile cu îmbunãtãțiri majore, în ceea ce privește geometria interioarã și exterioarã a acestora, pentru reducerea fenomenului de radiație a cãldurii prin structura acesteia și sporirea proprietãților de termo și fonoizolare.

        Elementele definitorii pentru o tâmplãrie PVC sunt: profilele, sticla si feroneria folosite.

     Alegând tâmplãrie realizatã din materiale performante, cu tehnologie avansatã, aveți siguranța cã ați ales un produs de calitate care vã va da satisfacție pe termen lung.

       Profile pentru tâmplărie PVC

       Master Prod oferã tâmplãrie din profile marca: REHAU, ALUPLAST, dar și tâmplãrie din profile din clasa economic.

     Adâncimea profilelor poate ajunge pânã la 80 şi chiar 100 mm.  Profilele cu adâncime mare sunt indicate pentru tâmplãria caselor pasive. Principiul de bază pentru casele pasive este:  mai mult confort cu mai puțină energie .

       Portanța şi rezistența panourilor de tâmplãrie este asiguratã de armãturile metalice folosite în interiorul profilelor din PVC.

        Dacă profilele sunt din clase mai performante se impune folosirea unui pachet de geam cu proprietãți de izolare superioare.

        Pachetele pot avea grosimi între 24 şi 54 mm, cu douã sau trei foi de geam.

      Sticla folositã are grosimi diferite, în funcție de mãrimea suprafeței vitrate.

     Aceasta poate fi de la o sticlã simplã, Float, la sticlã Low-E sau sticlã 4Anotimpuri/CS (control solar), cu coeficient de transfer termic foarte mic.

     Acolo unde cerințele de securitate şi siguranțã o impun se folosesc combinații de sticle securizate cu sticle laminate. 

     Sticla pentru tâmplăria PVC

    O mare influențã asupra caracteristicilor produsului final, o are numarul de foi de sticlã din pachetul de geam termoizolant: pachetele de sticlă cu 3 foi izolează mai bine decât cele cu 2 foi atât termic dar mai ales fonic, încadrându-se în clasa 5 din 5 de protecție fonicã.

     Din schema alãturatã se observã influenţa tipului de geam, şi a combinaţiilor în care este folosit acesta, asupra caracteristicilor de izolare şi etanşare a ansamblului de pachet termoizolant.

   

     Dincolo de funcția principală de termoizolare și fonoizolare, sticla poate avea și funcție decorativã si de protecție. Prin alegerea unor pachete care au în componențã sticle speciale se poate îmbunătăți arhitectura construcției.

Aceste sticle speciale sunt:

La proiectele unde se cere o rezistență mare la efracție se folosește sticla cu folie antiefracție sau chiar sticlã anti -glonț.

     Feroneria folosită la tâmplăria PVC

   Master Prod vã oferã repere de tâmplãrie echipate cu elemente de feronerie de la firme cu renume în domeniu,  ceea ce presupune o calitate deosebitã dar la un preț corect.

    Feroneria folositã în lucrãrile noastre dispune de sisteme de acționare pentru toate tipurile de deschideri ( batante, oscilante, oscilobatante, culisante, armonice). Astfel, tâmplăria se comportă excelent în condiții de utilizare comercialã si rezidențialã. 

Solicita Oferta +40 728 628 188