Tamplarie PVC | Usi termopan - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Tâmplãrie PVC

     Ferestrele şi uşile sunt elemente definitorii ale unei case. De aceea, de la o fereastrã sau o uşã,  aşteptãm funcționalitate optimã,  un standard înalt de calitate, un design atrãgãtor şi întreținere uşoarã.

      O soluție perfectă este tâmplãria din PVC cu geam termoizolant, care îmbinã cele mai exigente cerințe:
                      tehnologie inovatoare
                      eficiență energetică ridicată ceea ce asigură facturi de încălzire mai mici
                      design modern,

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

     Departamentul tehnic/ofertare al societãții noastre are o continuã preocupare de a oferi clienților  tâmplãrie realizatã din profile cu îmbunãtãțiri majore, în ceea ce priveste geometria interioarã si exterioarã a acestora, pentru reducerea fenomenului de radiație a cãldurii prin structura acesteia si sporirea proprietãților de termo si fonoizolare.

     Elementele definitorii pentru tâmplãria din PVC sunt: profilele, sticla si feroneria folosite.
     Alegând tâmplãrie realizatã din materiale performante, cu tehnologie avansatã, aveți siguranța cã ați ales un produs de calitate care vã va da satisfacție pe termen lung.

        In ceea ce priveste profilele, acestea pot ajunge pânã la adâncimi de 80 si chiar 100 mm ( aceasta din urmã fiind varianta folositã la tâmplãria pentru case pasive al cãror principiu de bazã este:  mai mult confort cu mai puțină energie ).  Portanța si rezistența panourilor de tâmplãrie este asiguratã de  armãturile metalice folosite în interiorul profilelor din PVC.

         Cu cât profilele sunt din clase mai performante cu atât se impune folosirea unei  sticle sub formã de pachete de geam termoizolant cu proprietãți de  izolare superioare. Pachetele pot avea grosimi între 24  şi 54 mm, cu douã sau trei foi de geam. Sticla folositã are grosimi diferite, în funcție de mãrimea suprafeței vitrate şi poate fi de la o sticlã simplã,  Float, la sticlã Low-E sau sticlã  4Anotimpuri sau CS (control solar), cu coeficient de transfer termic foarte mic  sau la combinații de sticle securizate cu sticle laminate acolo unde cerințele de securitate şi siguranțã o impun. Deasemenea, o mare influențã asupra  caracteristicilor produsului final, o are numarul de foi de sticlã din pachetul de geam termoizolant: pachetele de sticlă cu 3 foi izolează mai bine decât cele cu 2 foi atât termic dar mai ales fonic, încadrându-se în clasa 5 din 5 de protecție fonicã.
                   Din schema alãturatã se observã influenţa tipului de geam, şi a combinaţiilor  în care este folosit acesta, asupra caracteristicilor de izolare şi etanşare a ansamblului de pachet termoizolant.

 
 
 
 
 
 
 

   Dincolo de funcția principală de termoizolare și fonoizolare, sticla poate avea și funcție decorativã si de protecție. Prin alegerea unor  pachete care au în componențã sticle speciale – sticlă decorativă, colorată în masă, reflexivă – se poate îmbunătăți arhitectura ansamblului construcției iar prin folosirea foliilor antiefracție sau chiar sticlã anti -glonț – crește rezistența împotriva efracției .

 
 
 
 
 

                   Al treilea element definitoriu pentru tâmplãria din PVC este feroneria.  Master Prod vã oferã repere de tâmplãrie echipate cu elemente de feronerie de la firme cu renume în domeniu,  ceea ce presupune o calitate deosebitã dar la un preț corect. Feroneria folositã în lucrãrile noastre este cunoscutã ca fiind cea mai fiabilã (rezistentã), cã dispune de sisteme de acționare complete pentru toate tipurile de deschideri ( batante, oscilante, oscilobatante, culisante, armonice) comportându-se excelent în condiții de utilizare comercialã si rezidențialã. Protecția antiefracție – pânã în clasa DK3 = rezistența la intervenția cu instrumente grele cum ar fi ranga cu ghiare.