Tâmplărie aluminiu

În producția de tâmplãrie din aluminiu cu geam termoizolant, compania Master Prod folosește atât profile cu barieră termică (multicamerale), cât și profile fără barieră termică (unicamerale).

Concepute pentru aplicații arhitecturale, aceste profile sunt utilizate în realizarea de ferestre, uși interioare și exterioare, fațade, sere / grădini de iarnă.

Tâmplăria din aluminiu are o greutate proprie redusă. Caracteristicile mecanice sunt stabile chiar și la diferențe mari de temperatură. Aceste profile nu ruginesc, finisajul lor nu se estompează și sunt rezistente la influența agenților de mediu.

Pe piata exista o multitudinea de sisteme complexe si durabile pentru tâmplărie. Acestea au diverse aplicații arhitecturale. Întâlnim din ce în ce mai multe clădiri cu suprafețe vitrate mari, fațade tip perete cortină și ferestre generoase. În toate aceste situații si în multe altele aluminiul este materialul recomandat.

Pentru a putea îndeplini cerințele arhitecturale moderne, Master Prod are o preocupare continuă și susținută pentru folosirea celor mai noi și mai performante sisteme de profil din aluminiu.

Tipuri de deschideri

Elementele de tâmplărie (uși, ferestre etc.) realizate din profile din aluminiu pot avea mai multe tipuri de deschideri:

  • deschidere batantă
  • deschidere oscilantă
  • deschidere combinată (oscilobatantă)
  • deschidere glisantă, oscilând una sau mai multe căi glisante
  • deschidere armonică (tip acordeon)

Tamplarie cu deschideri culisante

Deschiderile glisante sunt recomandate în principal clădirilor cu spațiu limitat. Aceste elemente de tamplarie pot fi instalate și funcționează foarte ușor în spații mici.

În același timp, acest sistem reprezintă opțiunea ideală pentru realizarea unor deschideri largi, oferind posibilitatea de a crea suprafețe vitrate impresionante și de a reduce suprafața acoperitã de aluminiu, astfel încât clientul să se bucure de senzația de libertate dată de natură.

Tamplarie cu deschideri armonice

Deschiderile armonice sunt ideale pentru împărțirea suprafețelor mari și a deschiderilor acolo unde există cerințe speciale pentru flexibilitatea spațiului cu partiții mobile (birouri, showroom-uri, restaurante, zone de divertisment etc.).

Vă putem oferi soluții cu un număr mare de foi mobile, fără restricții speciale de dimensiune, cu o funcționare lină, ocupând un spațiu minim.

Marea majoritate a acestor sisteme acceptă sticlă termoizolantã dublă sau triplă, cu suprafețe mari, plase de protecție împotriva insectelor, rulouri exterioare și oferă o gamă largă de modele cu design modern și soluții economice.

Tratamente de suprafață

Este întotdeauna nevoie de o mare varietate de culori și texturi ale profilelor pentru a satisface toate nevoile clienților.

Tratamentele de suprafață la care pot fi supuse profilele din aluminiu sunt:

  • preanodizare
  • anodizare
  • vopsire electrostaticã
  • sublimare

În nuanțe întunecate sau deschise, mate sau lucioase, suprafețe fine sau texturate / periate, metalice sau cu efect de decor din lemn, profilele din aluminiu îndeplinesc cele mai exigente cerințe.

Pe lângă un aspect plăcut, aceste tratamente asigurã protecția profilelor din aluminiu la acțiunea factorilor de mediu, coroziune, abraziune, decolorare, uzură rezultată din utilizarea zilnică. În în același timp asigură o întreținere foarte ușoară pentru elementele de tâmplãrie din aluminiu cu geam termoizolant.

Master Prod folosește profile furnizate de liderii de pe piața românească de acest tip din România și nu numai: Alumil, Schüco, Aliplast – Belgia.

Consultanță personalizată

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
Romanian