Rulouri eterioare | Jaluzele - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Rulouri exterioare

Din aceastã gamã de produse, Master Prod vã oferã: – Rulouri exterioare din Aluminiu în variantele aplicate sau suprapus – Rulouri exterioare din folie transparentã

Rulorui exterioare din aluminiu

 Rulourile exterioare din aluminiu sunt cãutate pentru protecţia termicã şi fonicã, intimitatea, umbrirea şi siguranţa pe care le oferã precum şi pentru rolul lor în protejarea tâmplãriei. Datoritã materialului din care sunt realizate rulourile au o duratã de viaţã mare în condiţii de utilizare şi întreţinere corespunzãtoare. Sunt alcãtuite din lamele din aluminiu umplute cu spumã poliuretanicã, şine laterale pentru ghidarea lamelelor şi cutia în care se aflã tamburul pe care se adunã covorul de lamele. Tipuri constructive de rulouri din aluminiu.Cele mai uzuale rulouri din aluminiu sunt cele APLICATE. Acestea se aplicã pe rama tâmplariei din lemn/PVC/aluminiu sau pe perete. Pot fi folosite cu succes şi la închiderea de terase sau foişoare din lemn. Aceste produse îşi pot gãsi utilizãri şi în spaţiile interioare: la împãrţirea unei camere, la înlocuirea unei uşi (cea de la debara) sau la delimitarea unei zone. Rulourile SUPRAPUSE se monteazã împreunã cu tâmplãria în golul de zidãrie şi se recomandã în cazul construcţiilor noi sau la înlocuirea ferestrelor. In funcţie de înãlţimea tâmplãriei pe care sunt montate, rulourile au diferite dimensiuni ale cutiei în care se strânge covorul de lamele. Aceste cutii (casete) pot avea înãlţimi între 125mm si 205mm. Acţionarea rulourilor se poate face manual ( cu şnur / panglicã sau cu manivelã), motor cu comutator sau motor cu telecomandã. Atât rulourile aplicate cât şi cele suprapuse pot fi echipate cu plasã de insecte.

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

Rulouri exterioare din folie transparentã

Rulourile exterioare din folie transparenta sunt sisteme de închidere şi protecţie la vânt, ploaie şi ninsoare a unor spaţii exterioare clãdirilor: terase, balcoane, foişoare, filigorii. Se preteazã foarte bine la închideri de spaţii publice sau private.
Master Prod va oferã douã variante constructive ale acestui produs:
– rulouri cu folie transparentã necasetate
– rulouri cu folie transparentã cu casetã
Componentele de bazã ale celor douã sisteme:
-folia transparentã tip polycristal, grosime 0,6
– 0,8 mm, îmbinatã prin termosudare
-bandã de rigidizare din folie PVC coloratã cu inserţie textilã sau ghidaje pe laturile verticale ale ruloului
-tambur pe care se înfãşoarã folia transparentã. Acesta poate fi vizibil sau poate fi inclus în caseta ruloului – suporţi prindere perete/tavan -mecanism acţionare tip reductor -manivela – 1-2 m lungime (pentru acţionarea manualã) -motor (pentru varianta motorizatã) -şort pentru preluarea apei -contragreutate – barã metalicã -cârlige – 2 buc pentru agãţare barã contragreutate.
Principala caracteristicã a rulourilor transparente este acţionarea rapidã şi uşoarã, reprezintând o soluţie rapidã şi economicã de închis terase, în orice moment, când înrãutãţirea vremii o cere.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.