Placare pereti cu sticla si oglinda - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Placări pereți cu sticlã si oglindã

În ultima perioadã au tot mai multã cãutare placãrile de pereţi cu sticlã vopsitã, sticlã printatã sau oglindã, în primul rând la pereţii din bãi, zonele de lucru din bucãtãrii, dar şi zone de trafic intens din interiorul spaţiilor comerciale şi clãdirilor de birouri (recepţii, holuri, baruri, cabinete medicale, săli de fitness, săli de dans) Avantajele pe care le oferã placarea cu sticlã sau oglindã în comparaţie cu fainţa sau gresia sunt:
– placãrile cu sticlã sau oglindã aduc un plus considerabil din punct de vedere estetic. Ambientul prinde viaţã instant datoritã luciului sticlei, a culorilor sau a imaginilor foarte clare, imprimate pe placa de sticlã, iar spaţiile capãtã alte dimensiuni prin reflexia luminii în suprafeţele placate cu oglinzi. Suprafaţa uniformã şi lucioasã a acestora reflectã lumina mãrind vizual spaţiul, care capãtã astfel şi un plus de eleganţã.
– întreţinere foarte uşoarã, datoritã suprafeţei perfect netede şi foarte dure, care nu este întreruptã de rosturi, aşa cum se întâmplã în cazul placãrilor cu plãci, având şi rezistenţa mare la zgâriere. Drept urmare mucegaiul, microbii şi bacteriile nu vor avea spaţii în care sã se adãposteascã. Este suficientã folosirea unei soluţii de curãţat suprafeţele din sticlã.

Placãri cu sticlã

 Simplul fapt cã placarea cu sticlă se poate realiza dintr-o singură bucată, la dimensiuni mari, generează senzația de spații mari, elegante și curate. Sticla folositã este sticlã UltraClear, securizatã, cu grosimea de 6mm, cu margini şlefuite şi vopsitã cu un singur strat sau douã straturi de vopsea, în funcţie de culoarea RAL aleasã de client. Se poate tãia la orice dimensiune şi poate fi prevazutã cu decupãri pentru prize şi întrerupãtoare. Sticla pentru placare poate fi şi printatã, cu imagini de înaltã rezoluţie. Sticla vopsitã sau printatã poate fi utilizatã în medii cu umiditate foarte ridicatã. Montarea se face folosind soluţii adevize elastice, de tip silicon.

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

Întreţinere facilã

Placãri cu oglindã

Încãperile întunecoase se pot lumina prin placarea peretelui opus faţă de ferestre cu oglinzi, ele funcţionând ca un corp de iluminat, aducând lumina în locurile întunecate. Oglinda, ca şi orice tip de sticlã se poate tãia la dimensiunea şi forma doritã, poate sã fie şlefuitã sau fazetatã pe contur sau se poate sabla cu diferie modele. Cele mai întâlnite tipuri de oglinzi sunt cele plane, care creeazã o imagine realã atunci când sunt folosite. Oglinda mai poate fi folositã şi în sãlile de sport, gimnasticã sau balet, holuri şi sali de aşteptare etc.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.