Mobilier | Amenajari interioare | Reclame - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Mobilier, amenajari spatii comerciale si reclame

     În colaborare cu partenerii noştri specializați, putem dota spații publice, corporative, birouri, instituții,  atât pe piața internă cât şi internațională, răspunzând cerințelor clienților noştri: designeri și arhitecți dar și investitori privați.  Realizăm elemente de mobilier interior conforme cu reglementările actuale și care țin pasul cu tendințele stilistice.
 
     Fie că este vorba despre mobilier pentru zone de lucru, pentru săli de conferințe, pentru zone de aşteptare sau pentru zone de recreere, suntem capabili să realizăm proiectele cele mai provocatoare și personalizate.
 

     Oferim produse obținute din materiale de calitate şi prin procese de fabricație bazate pe cele mai noi tehnologii.
 
      Putem furniza elemente de mobilier pentru spații din diferite sectoare, cum ar fi alimentație publică, hotelier, îmbrăcăminte, încălțăminte, electronice, farmaceutice, etc..

     O afacere de succes are nevoie și de o identitate vizuală coerentă. Master Prod vã oferã gama  completã de produse de publicitate interioara și exterioarã: postere, panouri publicitare luminoase sau neluminoase cu forme de la simplu la complex, bannere, publicitate pe mașini de companie si nu numai.

      Dacă ați găsit ceva care ar putea funcționa pentru proiectul dvs. sau dacă sunteți inspirat de unul dintre aceste modele, așteptãm solicitarea dvs. de ofertã.