Jaluzele şi perdele lamelare

Din categoria elementelor de protejare pentru ferestre la interior, Master Prod vã oferã:

– jaluzele orizontale din lamele de aluminiu

– perdele textile lamelare

Jaluzele orizontale din lamele de aluminiu:

 Avantajele folosirii jaluzelelor orizontale din aluminiu sunt:

– practice;

– posibilitatea de a regla cantitatea de luminã;

– întreţinere uşoarã, prin ştergere periodicã;

– duratã lungã de viaţã;

–  gamã variatã de culori. 

     Jaluzelele orizontale sunt folosite pentru decorarea şi protecţia încãperilor şi sunt alcãtuite din:

– covorul de lamele: o alãturare de fâşii din aluminiu, cu lãţime de 25 mm şi grosimea de 0,21 mm, perforate pentru trecerea componentelor sistemului de acţionare;

– sistemul de acţionare specific: datoritã acestuia, jaluzelele din aluminiu permit controlarea cu uşurinţã a intensitãţii luminii pe toatã durata zilei. Sistemul de acţionare al jaluzelelor este manual şi conţine un sistem de ridicare a lamelelor şi unul de rotire. Lamelele se pot roti pânã la 180 grade, astfel încât se poate regla cantitatea de luminã care pãtrunde în încãpere. În acelaşi timp, covorul de lamele poate fi strâns total sau parţial, caz în care cantitatea de lumina care intrã în încãpere poate fi dusã la maxim. Blocarea jaluzelei la o anumitã înãlţime se poate face cu un sistem compact cu role (un blocator) încorporat în garnişã.

– profilele superior şi inferior ale jaluzelelor: realizate din tablã de aluminiu vopsitã în câmp electrostatic în aceeaşi culoare cu cea a lamelelor.

Perdele lamelare:

Perdelele lamelare îmbinã avantajele clasicelor perdele cu cele ale draperiilor într-un singur produs. Aceste produse sunt ideale pentru orice tip de încãpere, fie birou, cabinet medical, salã de clasã, sufragerie sau dormitor. Jaluzelele verticale sunt compuse dintr-o şinã rezistentã din aluminiu pe care circulã lamele textile cu lãţimi de 127 mm sau 89 mm de diverse tipuri şi modele. Materialul din care sunt confecţionate lamelele nu necesitã îngrijiri deosebite în primul rând datoritã tratamentului antistatic al suportului textil. Rotirea lamelelor textile permite pãtrunderea luminii în încãpere doar în mãsura doritã. Cu o mişcare simplã, se rotesc lamelele care se pot închide total, fãrã a lãsa privirile indiscrete sã vadã înãuntru.

     Acţionarea jaluzelelor se face manual folosind dupã caz şnurul pentru rotirea lamelelor sau cel pentru închiderea/deschiderea perdelei.

     Vã punem la dispoziţie perdele lamelare cu mai multe tipuri de deschideri:

– deschidere normalã ( lamelele se adunã în aceeaşi parte cu mecanismul de acţionare) – deschidere inversã (lamelele se pliazã în partea opusã mecanismului de acţionare)

– deschidere tip cortinã ( perdeaua se împarte simetric în douã pãrţi, de la mijloc spre margini)

– deschidere tip “strângere la mijloc” ( lamelele se adunã la mijlocul garnişei).

 

    Jaluzelele verticale sunt alese de cãtre clienti datoritã multiplelor avantaje:

– posibilitatea de a regla lumina dupã cum bate soarele;

– întretinere uşoarã, prin aspirare periodicã;

– durata lungã de viaţã.

Solicita Oferta +40 728 628 188