Închideri terase și balcoane, compartimentări interioare cu panouri culisante din sticlă

Alegerea închiderii unei terase, a unui balcon, a unui foişor sau realizarea unei compartimentãri interioare cu panouri culisante din sticlã se poate dovedi la final a fi cea mai bunã soluţie pentru transformarea rapidã şi în orice moment a unei zone deschise într-un spaţiu închis sau semideschis şi invers, în funcţie de dorinţele dumneavoastrã.
Închiderile cu panouri culisante din sticlã combinã în cel mai fericit mod componenta estetică cu cea funcţională a acestui gen de lucrare.
Estetica: datoritã garniturilor magnetice aflate între foile de sticlã, nu este influenţatã arhitectura globalã a faţadei clãdirii şi nu acoperã panorama / peisajul. Acest tip de garnituri este specific sistemelor livrate şi montate de Master Prod.
Funcţionalitate: sistemele de închidere cu panouri culisante din sticlã protejeazã interiorul de rafalele de vînt, de norii de praf, de stropii de ploaie şi de fulgii de zãpadã.

Master Prod vã oferã urmatoarele sisteme de panouri culisante din stcilã pentru inchideri terase si balcoane cu sticla marca Valedo:

  • sistemul BKS, ideal pentru închideri de balcoane
  • sistemul BKS–T, recomandat pentru închideri de terase şi compartimentãri interioare
  • sistemul Sliding, utilizat pentru compartimentãri interioare, în situaţiile în care nu dispunem de spaţiu suficient de parcare
  • sistemul ShowCase, folosit cu precãdere pentru compartimentãri de spaţii comerciale/publice
  • sistemul Vertiglass – sistem practic, la care sticla are culisare verticalã, recomandat ca pereţi de vânt pentru terase şi balcoane.

Închideri terase și balcoane cu sticlă: Sistemul BKS – soluţia idealã pentru balcoane

Închideri terase și balcoane cu sticlă: Sistemul BKS – T – pentru închidere terase şi compartimentãri interioare

Sistemul Sliding – pentru compartimentări interioare

Sistemul ShowCase – pentru compartimentări și delimitări de birouri și spații comerciale

La sistemul ShowCase panourile de sticlă sunt sprijinite pe șine numai în partea superioarã. Panourile se deplaseazã cu ușurintã pe șinele cu geometrie specialã iar sistemul permite crearea unor spații deschise ample și realizarea oricăror cerințe și concepții de design.
Caracteristici ale sistemului:

  • spațiu deschis 100%
  • sticlă ”frameless” (fără rame verticale)
  • fãrã prag
  • usã integrată (deschiderea secțiunii marginale)
  • siguranță maximă în exploatare

Vertiglass – Sitemul Valedo de pereți mobili din sticlă pentru protecție la vânt

Sistemul Valedo – VertiGlass pentru inchideri terase si balcoane cu sticla creeazã un perete antivânt. Datoritã faptului cã este retractabil, poate fi folosit şi ca o balustradã de sticlã, atunci când panourile sunt deschise.
Sistemul constã în module din sticlã securizatã care culiseazã unul pe lângã altul. Un modul rãmâne fix iar restul culiseazã în sus sau în jos, existând posibilitatea de oprire, din telecomandã, în poziţii intermediare, controlând astfel capacitatea de aerisire.
Se monteazã între stâlpii teraselor sau ai balcoanelor, având ghidaje pe laterale. În partea superioarã se aflã sistemul de motorizare. Fiecare panou de sticlã are profile de aluminiu pentru a asigura etanşeitatea.

Consultanță personalizată

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
Romanian