Cabine de duș

În multe situaţii, cabina de duș reprezintă soluția ideală pentru baia ta. Mai ales în cazul unei băi de mici dimensiuni. În acest caz efectul de spațiu poate fi amplificat prin folosirea sticlei. Sticla vă permite amenajarea cabinei de duș astfel încât să obțineți gradul de intimitate dorit. Deasemenea sticla permite luminii să pătrundă în toate colțurile încăperii de baie.

Existã o multitudine de aspecte care pot ajuta clientul sã hotarascã dacã aceasta este soluţia optimã pentru camera sa de baie.

Fie cã este vorba despre un paravan de duș de tip walk-in, într-o camerã de baie care oferã spaţii generoase, sau un spaţiu închis/cabinã de duș, sticla folositã trebuie să îndeplinească funcția de siguranță și securitate. Din aceste considerente, sticla folositã pentru aceste produse este sticlã tratatã termic- ESG (securizatã), cu rezistenţã mecanicã deosebitã. Atunci când specificaţiile tehnice o impun, se poate folosi sticlã securizatã și laminatã ESG – VSG ( doua foi de sticlã între care se gãsește folia de laminare ).

Pentru montarea paravanelor sau a panourilor fixe de sticlã care intrã în componenţa cabinelor de duș se folosesc următoarele variante:

  • profile tip U din aluminiu eloxat
  • conectori sticlã/perete 90.

Ambele soluţii presupun fixare mecanicã pe pardoseală și perete.

Paravanele și cabinele de duș se rigidizeazã folosind ansamblul barã stabilizatoare/elemente de conectare. Elementele de conectare ale barei stabilizatoare sunt variate ceea ce ne permite realizarea de configuraţii diverse ale produsului final. Atât elementele de rigidizare cât si elementele de feronerie pot avea finisaje inox lucios sau satinat.

Pentru etanșare, folosim o gamă largă de garnituri siliconice, și silicoane hidroizolante, atât pentru spaţiile dintre ușă și panourile fixe sau perete, cât și pentru închiderea ermetică a ușii și menținerea ei în poziția închis.

Configurațiile posibile și faptul ca se pot adapta la fiecare cameră de baie, generează cererea continuă de cabine de duș.

Consultanță personalizată

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
Romanian