Cabine de duş

     În multe situaţii, cabina de duș reprezintă soluția ideală, mai ales în cazul unei băi de mici dimensiuni, când efectul de spațiu poate fi amplificat prin folosirea sticlei. Sticla vă permite amenajarea cabinei de duș astfel încât să obțineți gradul de intimitate dorit.

      Existã o multitudine de aspecte care pot ajuta clientul sã hotarascã dacã aceasta este soluţia optimã pentru camera sa de baie.

  Paravanele și cabinele de duș se rigidizeazã folosind ansamblul barã stabilizatoare/elemente de conectare. Elementele de conectare ale barei stabilizatoare sunt variate ceea ce ne permite realizarea de configuraţii diverse ale produsului final. Atât elementele de rigidizare cât si elementele de feronerie pot avea finisaje inox lucios sau satinat.

    Pentru etanșare, folosim o gamă largă de garnituri siliconice,  și silicoane hidroizolante, atât pentru spaţiile dintre ușă și panourile fixe sau perete, cât și pentru închiderea ermetică a ușii și menținerea ei în poziția închis. 

   Configurațiile numeroase în care se pot executa și faptul ca ele se pot adapta personalizat la fiecare cameră de baie, generează cererea continuă de cabine de duș.

    Fie cã este vorba despre un paravan de duș de tip walk-in, într-o camerã de baie care oferã spaţii generoase, sau un spaţiu închis/cabinã de duș, sticla folositã trebuie să îndeplinească funcția de siguranță și securitate. Din aceste considerente, sticla folositã pentru aceste produse este sticlã tratatã termic- ESG (securizatã), cu rezistenţã mecanicã deosebitã. Atunci când specificaţiile tehnice o impun, se poate folosi sticlã securizatã și laminatã ESG – VSG ( doua foi de sticlã între care se gãsește folia de laminare ).

    Pentru montarea paravanelor sau a panourilor fixe de sticlã care intrã în componenţa cabinelor de duș se folosesc profile tip U din aluminiu eloxat sau conectori sticlã/perete 90. Ambele soluţii presupun fixare mecanicã pe pardoseală și perete.

Solicita Oferta +40 728 628 188