Acoperis retractabil din aluminiu - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Acoperiş retractabil din aluminiu

     Acoperişul retractabil este o nouă generație a sistemelor tip Pergolã retractabilã, special conceput pentru a fi un produs arhitectural de nivel urmãtor pentru spații precum cafenele, restaurante, vile, mall-uri și multe altele. Acoperişul retractabil este practic o pergolã din panouri de aluminiu profilat, cu camerã de aer, ce se rabateazã şi retracteazã de-a lungul ghidajelor de aluminiu.
     Acoperişurile retractabile sunt formate din: – coloane şi sistem de colectare a apei pluviale: toatã apa pluvialã este colectatã de pe acoperiş şi ghidatã prin coloanele verticale spre sistemul de canalizare; -ghidaje şi lamele de aluminiu: numãrul ghidajelor este în funcție de lungimea pergolei. Coloanele şi ghidajele sunt proiectate pentru sarcini mari, fãrã alte grinzi de rezistențã, fãcând din acest sistem cel mai robust sistem de pe piațã

Acoperis retractabil STANDARD: sistemul are variante de secțiuni de profile diferite, pentru suprafețe acoperite cu profunzimea de pânã la 6m şi respectiv pânã la 8 m. Acest acoperiş se poate monta pe o structurã existentã sau adiacent clãdirilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acoperişul retractabil SELECT: un acoperiş retractabil care poate funcționa ca o structurã independentã.

Motorizare si automatizare:

Toate produsele de acest gen sunt acționate de motoare Somfy, import Franța, motoare operate prin simpla apăsare a unui buton al telecomenzii. Pentru suprafețe acoperite mari, aceste sisteme se echipeazã cu douã motoare.

Avantajele acoperişurilor retractabile

  • Protecţie la ploaie

  • Protecţie la vãnt şi la praf

  • Protecţie la soare şi autoventilaţie

  • Rezistenţã la încãrcare mare

  • Rezistenţã la foc