Pergola cu lamele orientabile – PRIME

 

     Pergola model PRIME este o generație nouă a sistemelor de acoperiri de terase pentru cafenele, restaurante, mall-uri și locuințe private.

     Acoperişul cu panouri orientabile este practic o pergolã realizată din lamele din tablă de aluminiu, care se rotesc în jurul axului longitudinal.

 

 

 

 

 

 

 

Aceste pergole sunt formate din:

– coloane şi sistem de colectare a apei pluviale: toatã apa pluvialã este colectatã de pe acoperiş şi ghidatã prin coloanele verticale spre sistemul de canalizare;

-ghidaje: numãrul ghidajelor este în funcție de lungimea pergolei. Coloanele şi ghidajele sunt proiectate pentru sarcini mari, fãrã alte grinzi de rezistențã. Structurile sunt rezistente la zapadă.

-lamele de aluminiu: au in interior o camerã umplutã cu spumã poliuretanică. Acest lucru duce la o buna izolare fonica dar si termica. Lamelele sunt proiectate si realizate astfel incat sa se aseze perfect unele peste altele realizand etansarea terasei impotriva ploii si a ninsorii.Deschiderea lamelelor permite ventilarea spațiului interior.

Avantajele pergolei PRIME:

– protecţie la ploaie, praf, vânt, soare direct;

– posibilitatea de ventilare a spaţiului

– eleganța și robustețe

– rezistenţã la încãrcãri mari

– rezistenţã la foc

 

Pergola retractabilă – BRONZE

Un design simplu pentru un produs eficient.

Este de fapt un acoperiș din pânză care se potrivește la aproape orice tip de terasă. Se pretează la terase cu dimensiuni mari. Coloanele și ghidajele pentru pergola retractabilă cu pânză sunt proiectate pentru sarcini mari, fără alte grinzi de rezistență.

Aceste pergole sunt formate din:

  • coloane,
  • sistem integrat de colectare și drenare a apei pluviale,
  • ghidaje
  • pânza specială, de tip blackout, cu rezistența deosebită la acțiunea factorilor de mediu( soare, radiații UV, ploaie, zăpadă, cald, frig) 

 

Variante de montaj: – pe o structură deja existentă

                                     – adiacent  unei clădiri

                                     – ca și structura independentă

 

 

Avantajele pergolei BRONZE:

  • permit ventilarea interiorului terasei
  • eliberează terasa în totalitate
  • asigură etanșeitatea la apă.

Motorizare şi automatizare:

Toate produsele de acest gen sunt acționate de motoare Somfy, import Franța, motoare operate prin simpla apăsare a unui buton al telecomenzii.
Pentru suprafețe acoperite de mari dimensiuni aceste sisteme se echipeaza cu doua motoare.

Solicita Oferta +40 728 628 188