Devino distribuitorul produselor executate de noi

Căutăm parteneri!

Alătură-te și tu echipei noastre!

Activezi în domeniul tâmplăriei cu geam termopan?

Oferi clienților tăi tâmplărie din PVC pentru toate cerințele și buzunarele? Felicitări pentru ceea ce faci!

Dar sigur te-ai întâlnit cu clienți care își doresc ferestre și uși culisante sau armonici realizate din aluminiu. Sau vor să-și realizaze un wintergarden.

De ce să te limitezi doar la PVC? De ce să nu le oferi clienților tăi și altceva?

Care e soluția?

Devino distribuitorul produselor executate de noi  pentru a-ți crea o relație mai puternică cu clienții tăi care caută produse de calitate!

 

Cine suntem?

Master Prod produce tâmplărie cu geam termopan, neîntrerupt, încă din 1994. Prin diversitatea și calitatea produselor și serviciilor oferite de-a lungul anilor am mulțumit un număr impresionant de clienți și am devenit lideri pe piața pe care activăm.

Fie că este vorba de tâmplărie exterioară sau interioară, lucrări pentru clienți rezidențiali sau persoane juridice, comenzi venite de la instituții aflate în administrarea statului, tratăm cu aceeași importanță fiecare fereastră sau ușă.

Tâmplăria din aluminiu are cea mai largă gamă de sisteme de profile și poate acoperi nevoile oricărui tip de proiect.

Executăm tâmplărie din profile de aluminiu cu sau fără barieră termică și cu toate tipurile de deschideri: fixe, deschidere normală, basculante, oscilobatante, osciloculisante, culisante, glisante, culisante cu ridicare, armonici, povitante. De la lucrări de mici dimensiuni până la fațade vitrate/pereți cortină cu suprafețe de sute sau mii de metri pătrați, tâmplăria din aluminiu este o soluția cea mai fiabilă.  În ultima vreme au devenit foarte căutate acoperirile și închiderile de terase cu aluminiu și sticlă de tip grădină de iarnă sau wintergarden. Acestea pot deveni punctul central al unei locuințe, unde clientul va petrece clipe de liniște și relaxare împreună cu familia sau prietenii.

 

De ce Aluminiu? 10 avantaje ale aluminiului în tâmplărie

 

  1. Aluminiul  este 100% reciclabil, ceea ce ajută la protejarea mediului înconjurător. Este un material care se poate recicla de mai multe ori fără să-și schimbe caracteristicile fizice.
  2. Aluminiul este ușor de întreținut. Tâmplăria din aluminiu poate fi curățată cu ușurință și minimum de costuri.
  3. Aluminiul are rezistență mare la acțiunea agenților atmosferici: vânt, praf, ploaie, grindină, soare. Nu se deformează în timp, păstrându-și forma și aspectul zeci de ani.
  4. Aluminiul poate fi prelucrat în diferite forme geometrice și dimensiuni. Din profile de aluminiu se pot realiza elemente de tâmplărie cu forme neregulate, atipice, cupole, acoperișuri vitrate și tâmplărie de mari demensiuni
  5. Aluminiul este ușor și are o rezistență mare. Tâmplăria din aluminiu poate să susțină cu ușurință geamuri cu structuri speciale care să includă grosimi mari de geam și geam laminat.
  6. Aluminiul poate fi vopsit în câmp electrostatic în ORICE culoare din paletarul RAL în funcție de preferințele clientului. Tehnologiile moderne de vopsire permit chiar obținerea de finisaje decor lemn.
  7. Aluminiul este totuși un metal cu rezistență mecanică mare chiar dacă este ușor. Tâmplăria din aluminiu oferă protecție superioară, față de cea din  PVC,  împotriva tentativelor de intrare prin efracție.
  8. Aluminiul este foarte rezistent la foc (limitând extinderea acestuia) și nu eliberează substanțe nocive
  9. Aluminiul ranforsat cu un profil din poliamidă alcătuiește un profil cu barieră termică care asigură un coeficient de transfer termic și fonic mic.
  10. Aluminiul are grad ridicat de reflexie. Tâmplăria din aluminiu ține departe radiațiile solare și scade căldura absorbită prin tocuri și cercevele pe perioada de însorire puternică. Astfel se menține controlul asupra temperaturii din încăpere.

 

Cum lucrăm?

În anul 2018 am dotat atelierul de producție cu o linie de utilaje și echipamente de ultimă generație pentru prelucrarea profilelor de aluminiu și realizarea de elemente de tâmplărie cu geam termopan. Aceste utilaje și echipamente ne permit să facem toate prelucrările necesare la o tâmplărie din aluminiu ( debitări la unghi, găuriri, frezări, sertizări, chertări, ștanțări).

Echipa de profesioniști în proiectare/ofertare a firmei pune în practică cele mai exigente cerințe ale clienților. După încheierea contractului de furnizare cu clienții noștri și după parcurgerea etapelor de aprovizionare, de la biroul tehnic pleacă informațiile despre lucrare în format electronic sub formă de comenzi de debitare și prelucrare către echipamentele din linia de producție. În acest fel este eliminată orice eroare umană și posibilă influență asupra rezultatului final. Așa avem garanția că produsul finit este executat în perfectă concordanță cu comanda primită de la client.

Cooperăm constant cu parteneri internaționali de la care achiziționăm sisteme de profile, feronerie și accesorii verificate și certificate la nivel mondial: Aliplast (Belgia) și Alumil (Grecia)?

Pentru proiecte cu cerințe speciale în ceea ce privește tipul de profile putem oferta și executa tâmplărie folosind și alte sisteme: Schüco (Germania) și Cortizo (Spania) Dorim să venim în întâmpinarea altor companii, din acest domeniu de activitate, care doresc să-și lărgească portofoliul de produse pe care-l oferă clienților lor.

 

Ce veți primi în calitate de partener Master Prod?

 

Devino partenerul nostru și vei beneficia pe lângă produse de calitate și de:

– suport și consultanță tehnică în ofertare,

– mostre de profile,

– materiale foto și video despre produsele și sistemele oferite

– prețuri și discounturi atractive

– promovare pe facebook

– opțional transport

În acest moment se pun la punct ultimele detalii la softul de calcul ce va fi pus la dispoziția tuturor partenerilor. Acesta îți va permite întocmirea rapidă, facilă și completă a ofertelor de preț.

 

Devino distribuitorul produselor executate de noi

Devino distribuitorul produselor executate de noi  și îți vei  crea o relație mai puternică cu clienții tăi care caută tâmplărie din aluminiu de calitate!

Personalised consultancy

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
English