Master Prod este lider din 1994 în domeniul tâmplãriei din aluminiu şi PVC, pereţi cortinã, acoperiri terase, închideri terase/balcoane şi compartimentãri interioare cu panouri culisante din sticlã, cabine de duş, elemente arhitecturale din sticlã, uşi de garaj, rulouri exterioare, uşi speciale, uşi automate.

Master Prod este cea mai veche companie producătoare de tâmplărie din aluminiu și PVC din Bistrița.

Master Prod SRL este o companie cu capital 100% românesc, cu o experiențã de peste 25 de ani, specializatã în producția și comercializarea de tâmplãrie din aluminiu și PVC cu geam termoizolant, închideri orizontale si verticale, fixe sau mobile, de spatii, compartimentari interioare cu panouri fixe sau culisante din sticla, precum și în implementarea de proiecte de amenajare și reabilitare de spații publice și private.

Oferim servicii și produse de top pe piețele pe care activăm: România, Franța, Belgia, Italia, Norvegia.

Menținerea unor standarde ridicate de calitate, rapiditatea execuției lucrãrilor, sistemul de livrare promptã la sediul clientului, prețurile competitive practicate și respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relații durabile cu partenerii nostri.
Master prod
noi dãm spaţiilor alte dimensiuni…
Am investit in echipamente și în oameni pentru a putea oferi servicii și produse de top pe piețele pe care activăm: România , Franța, Italia, Belgia.

Menținerea unor standarde ridicate de calitate, rapiditatea execuției lucrărilor, sistemul de livrare promptă la sediul clientului, prețurile competitive practicate și respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relații durabile cu partenerii nostri.

Știm cu exactitate care sunt cerințele pieței și încercăm, prin tot ceea ce facem, să le răspundem cât mai bine, bucurându-ne, de fiecare realizare în parte. Știm că reușita unei companii depinde de personalul acesteia.

Prin serviciile oferite, încercăm să obținem respectul pe care îl acordăm noi înșine clienților noștri. Vă punem la dispoziție nu numai experiența noastră acumulată pe perioada desfășurării activității în domeniul de tâmplărie PVC, ci și responsabilitatea față de fiecare lucrare în parte, oferindu-vă servicii personalizate de calitate.

Keine Ergebnisse gefunden

Die angefragte Seite konnte nicht gefunden werden. Verfeinern Sie Ihre Suche oder verwenden Sie die Navigation oben, um den Beitrag zu finden.

Solicita Oferta +40 728 628 188