Pergole si Copertine retractabile | Copertine verticale
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Tehnicã parasolarã

Din nevoia de a umbri un spaţiu exterior sau de a crea un colţ de relaxare au apãrut sisteme de umbrire de diverse tipuri:
– pergole retractabile
– copertine retractabile
– copertine verticale tip Loggia
Folosite în general pentru umbrirea teraselor şi a balcoanelor, acestea au proprietãţi speciale de rezistenţa 100% împotriva razelor UV, au rezistenţa la vânt de pânã la 80-100km/h sau chiar la zapadã Energia economisitã la folosirea aparatelor de aer condiţionat poate fi redusã substanţial prin folosirea acestor sisteme de umbrire. În acelaşi timp confortul interior, prin controlul cantitãţii de luminã care pãtrunde în interior creşte considerabil. Sistemele se realizeazã la comandã şi pot fi personalizate în funcţie de preferinţe.(în funcţie de model). Sistemele au aplicabilitate atât pentru spaţii publice cât şi private.

Pergole retractabile

Pergola retractabilã este folositã pentru protejarea de razele soarelui a unei terase sau zone de relaxare. Acest produs necesitã o structurã de susţinere existentã, realizatã din lemn sau metal, pe care se vor monta şinele sistemului, astfel încât materialul poate acoperi sau poate deschide terasa. Pergola poate fi stransã, ori de câte ori se doreşte, prin intermediul unei manivele sau prin automatizare. În funcţie de necesitatea fiecãrui client, pergolele pot fi de grãdinã, de plajã sau de terasã, conferind fiecãrui spaţiu personalitate.

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

Întreţinere facilã

Întreţinere facilã

Întreţinere facilã

Întreţinere facilã

Copertine retractabile

 Copertinele retractabile sunt soluţii de protecţie şi umbrire pentru spaţii deschise – terase şi balcoane – care nu necesitã sistem/structurã de susţinere. Acestea sunt compuse dintr-un tambur pe care se ruleazã pânza specialã şi un sistem de braţe articulate care permit strângerea şi extinderea copertinei. Copertinele au o structurã rezistentã, din aliaje uşoare, care rezistã la utilizãri zilnice. Materialul textil poate fi ales dintr-o gamã bogatã de culori şi modele. Acesta este rezistent la acţiunea razelor UV, impermeabil 100% şi tratat anti-mucegai, astfel încât copertina va avea o duratã de viaţã îndelungatã. Copertinele retractabile pot fi casetate, având un aspect mai elegant şi prelungind în acelaşi timp durata de viaţa a materialul textil. Aceste copertine pot fi acţionate:
– manual, prin manivele;
– electric, prin telecomandã sau comutator
Pentru protecţia copertinelor împotriva rafalelor de vânt acestea pot fi dotate cu senzor de vânt, iar dacã se doreşte deschiderea lor doar în zilele însorite, pot fi dotate cu senzor de soare.

Copertine verticale tip Loggia

Copertinele verticale tip Loggia se folosesc în special pentru protecţia de soare, ploaie, vânt sau praf a balcoanelor. Este un model de umbrire simplu, care are la baza:
– un tambur cu suport de prindere pe tavan sau pe perete, pe care se înfãşoarã materialul textil; -partea frontalã;
– un sistem de prindere a pãrţii frontale de balustradã/parapet/perete cu douã braţe de sprijin.
Sunt acţionate manual şi pot fi deschise/închise în poziţii intermediare. Energia economisitã la folosirea aparatelor de aer condiţionat poate fi redusã substanţial prin folosirea acestor sisteme de umbrire. În acelaşi timp confortul interior, prin controlul cantitãţii de luminã care pãtrunde în interior creşte considerabil. Sistemele se realizeazã la comandã şi pot fi personalizate în funcţie de preferinţe.

Izolare termicã

Izolare fonicã

Funcţionalitate diversã

Design actual

Manevrabilitate usoara

Întreţinere facilã

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.