Tamplarie metalica | Usi metalice - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Tâmplãrie metalicã

     Rezistența mare a oțelului permite realizarea de elemente de tâmplãrie cu dimensiuni de gabarit generoase și în același timp cu rame subțiri. Aceste caracteristici unice, combinate cu frumusețea și simplitatea suprafețelor metalice, dau viață unui stil arhitectural și o estetică de neegalat, foarte cãutate în ultima perioadã de cãtre arhitecți, designeri și clienți: tâmplãria metalicã tip „atelier”.

     Aceastã tâmplãrie, realizatã din profile metalice speciale,  îşi are locul bine definit în gama de produse pe care le puteţi achiziţiona de la Master Prod.
     În funcție de tipul proiectului dumneavoastrã Master Prod vã oferã:
     – tâmplãrie metalicã din profile fãrã barierã termicã, pentru interior;
     – tâmplãrie metalicã din profile cu barierã termicã, pentru exterior.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

     La interior tâmplãria metalicã se poate folosi pentru realizarea de pereți separatori, compartimentãri interioare, pereți vitrați cu uși de acces încorporate.

La exterior tâmplãria metalicã se poate folosi pentru realizarea de fațade vitrate de mari dimensiuni cu sau fãrã ușã de acces, ferestre fixe cu diferite configurații, ferestre cu diverse tipuri de deschideri.
     Acest tip de lucrare se preteazã în aceeși mãsurã pentru spații publice dar și pentru spații  private.

Pentru acest tip de tâmplãrie configurațiile disponibile includ:
 
   – ferestre fixe
   – ferestre cu una sau mai multe cercevele
   – uși cu deschidere batantã cu o foaie sau douã foi
   
 
     Elementele de tâmplãrie metalicã pot avea forme poligonale sau curbe și în combinație, configurații de colț pentru spații vitrate ample. Sunt extrem de durabile și practic nu existã costuri de întreținere.

     Toate produsele sunt realizate la comandă și scopul companiei noastre este de a aduce la viață proiecte provocatoare, garantând o performanță structurală maximă cu o libertate maximă de design.