Tâmplărie metalică

Rezistența mare a oțelului permite realizarea de elemente de tâmplãrie cu dimensiuni de gabarit generoase și în același timp cu rame subțiri. Aceste caracteristici unice, combinate cu frumusețea și simplitatea suprafețelor metalice, dau viață unui stil arhitectural și o estetică de neegalat, foarte cãutate în ultima perioadã de cãtre arhitecți, designeri și clienți: tâmplãria metalicã tip „atelier”. Toate produsele sunt realizate la comandă și scopul companiei noastre este de a aduce la viață proiecte provocatoare, garantând o performanță structurală maximă cu o libertate maximă de design

Această tâmplărie, realizată din profile metalice speciale, îşi are locul bine definit în gama de produse pe care le puteţi achiziţiona de la Master Prod.

În funcție de tipul proiectului dumneavoastrã Master Prod vã oferã elemente de tâmplãrie metalicã din profile fãrã barierã termicã, pentru interior, al cãror aspect se potrivește atât cu interioarele moderne cât și cu arhitectura tradiționalã.

Din profile metalice si sticlã securizata și laminatã se pot realiza pereți separatori, compartimentãri interioare, pereți vitrați cu uși de acces încorporate, ferestre interioare de mari dimensiuni. Pentru acest tip de tâmplãrie configurațiile disponibile includ:

  • ferestre fixe
  • ferestre cu una sau mai multe cercevele
  • uși cu deschidere batantã cu o foaie sau douã foi

Elementele de tâmplãrie metalicã pot avea forme poligonale, configurații de colț pentru spații vitrate ample. Sunt extrem de durabile și practic nu existã costuri de întreținere

Consultanță personalizată

ro_RORomanian