Tâmplãrie din aluminiu

În realizarea gamei de elemente vitrate din aluminiu, compania Master Prod foloseşte atât profile CU BARIERĂ TERMICĂ din poliamidã ( multicamerale ) cât şi profile FĂRĂ BARIERĂ TERMICĂ ( unicamerale ).

Destinate aplicaţiilor arhitecturale, aceste profile se folosesc în realizarea de ferestre, uşi interioare şi exterioare, faţade, sere/grãdini de iarnã.

Tâmplãria din aluminiu are o greutate proprie redusã, caracteristicile mecanice fiind stabile chiar la diferenţe mari de temperaturã, nu rugineşte, nu se decoloreazã şi este rezistentã la influenţa agenţilor de mediu.

     Orientarea cãtre design, nevoia de sisteme de tâmplãrie complexe, durabile şi cu posibilitãţi arhitecturale variate au impus aluminiul ca soluţie idealã in industria de tâmplãrie modernã. Întãlnim din ce în ce mai multe clãdiri cu vitraje ample, faţade tip perete-cortinã, sere şi cupole de sticlã, situaţie în care aluminiul este materialul care se recomandã.

       Având în vedere faptul cã accesul în clãdiri / locuinţe influenţeazã prima impresie şi pentru a putea rãspunde cerinţelor arhitecturale moderne, Master Prod are o preocupare continuã şi susţinutã pentru intoducerea în procesul de prelucrare a celor mai noi şi performante sisteme de profile din aluminiu.

     Elementele de tâmplãrie ( uşile, ferestrele, etc.) realizate din profile de aluminiu pot avea mai multe tipuri de deschideri:

– deschidere batantã,

– deschidere oscilantã,

– deschidere combinatã (oscilo-batantã),

– deschidere culisantã ( glisantã ), folosind una sau mai multe cãi de culisare,

– deschidere armonicã ( acordeon )

Tâmplãrie cu deschideri culisante

   Deschiderile culisante sunt recomandate în principal pentru construcţiile cu limitãri de spaţiu, deoarece acestea se pot instala şi pot funcţiona foarte uşor în spaţii reduse.

   Totodatã acest sistem reprezintã opţiunea idealã pentru realizarea de deschideri ample, oferind posibilitatea creãrii unor suprafeţe vitrate impresionante şi scãderea suprafeţei de aluminiu, astfel încât clientul se bucurã de sentimentul de libertate dat de naturã

     Tâmplãrie cu deschideri armonice

    Deschiderile armonice sunt ideale pentru divizarea suprafeţelor mari şi a deschiderilor în spaţiile clãdirilor, acolo unde existã cerinţe speciale pentru flexibilitatea spaţiului cu partiţii mobile ( birouri, showroom-uri, restaurante, zone de divertisment etc).

     Vã putem oferi soluţii cu un numãr mare de foi mobile, fãrã restricţii speciale în privinţa dimensiunilor, cu o rulare linã, ocupând un minim de spaţiu

     Marea majoritate a acestor sisteme suportã geam termoizolant dublu sau triplu, cu suprafeţe vitrate mari, plase de protecţie împotriva insectelor, rulouri exterioare şi oferã o gamã variatã de modele cu un design modern şi soluţii economice.

   Tratamentele de suprafaţã

     Permanent apare necesitatea unei diversitãţi mari de culori și texturi a profilelor pentru a putea acoperi toate nevoile clienţilor.

     Tratamentele de suprafaţã la care pot fi supuse profilele din aluminiu sunt:
– preanodizare
– anodizare
– vopsire în camp electrostatic
– sublimare

     Nuanţe închise sau deschise, mate sau lucioase, suprafețe fine sau texturate/periate, metalice sau cu efect de decor lemn, profilele din aluminiu satisfac cele mai exigente cerinţe.

     Aceste tratamente asigurã:

– un aspect plãcut şi elegant

– protecția profilelor de aluminiu la acţiunea factorilor de mediu, la coroziune, la ciobire, la decolorare, la uzura rezultatã din utilizarea cotidianã

– o întreţinere foarte uşoarã a tâmplãriei.

   La realizarea tâmplãriei din aluminiu, Master Prod foloseşte profile furnizate de cãtre liderii de pe piaţa româneascã de acest tip din România şi nu numai:: Alumil, Schüco, Aliplast – Belgia.

Solicita Oferta +40 728 628 188