DESPRE NOI

Valorile noastre

Respectul fațã de partener, flexibilitate, deschidere și dezvoltare permanentã - acestea sunt valorile care stau la temelia activitãții firmei MASTER PROD - producător tâmplãrie aluminiu și pereți cortină. Adaptarea la cerințele pieței se face din mers. Respectăm profilul și cerințele clienților dar fãrã a face rabat de la aspectele tehnice ale proiectelor în care suntem implicați. Prin atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o, am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Viziunea noastră

Am obținut de la toți partenerii noștri respectul pe care îl acordãm noi înşine clienţilor nostri. Punem la dispoziţie pe lângă experienţa noastrã îndelungată şi responsabilitatea faţã de fiecare client şi lucrare în parte. Oferim servicii personalizate şi de calitate.

Misiunea noastră

Realizarea de lucrări de calitate, respectarea termenelor de execuție, transparența, credibilitatea și confidențialitatea fac parte din politica firmei noastre și se respectă întocmai.

Istoria noastră

Înființată în 1994, Master Prod este cea mai veche companie producătoare de tâmplărie din aluminiu și PVC din Bistrița. Ne-am dezvoltat odată cu piața, am investit în echipamente și în oameni pentru a putea oferi servicii și produse de top pe piețele pe care activăm: România, Ungaria, Germania, Franța, Belgia, Italia, Norvegia.
Consultanță personalizată
Solicita Oferta +40 728 628 188