Inchideri balcoane si terase - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Închideri verticale terase și balcoane, compartimentãri interioare cu panouri culisante din sticlă

     Alegerea închiderii unei terase, a unui balcon, a unui foişor sau realizarea unei compartimentãri interioare cu panouri culisante din sticlã se poate dovedi la final a fi cea mai bunã soluţie deoarece acest spaţiu se va putea transforma rapid şi în orice moment dintr-un spaţiu deschis într-unul închis sau semideschis şi invers, în funcţie de dorinţele dumneavoastrã. Închiderile cu panouri culisante din sticlã  combinã în cel mai fericit mod componenta esteticã cu cea funcţionalã a acestui gen de lucrare.
       Estetica spatiilor închise cu panouri culisante din sticlã este asiguratã de faptul cã, datoritã garniturilor magnetice  aflate între foile de sticlã, nu este influenţatã arhitectura globalã a faţadei clãdirii şi nu acoperã panorama / peisajul. Acest tip de garnituri este specific sistemelor livrate şi montate de Master Prod.
     Funcţionalitate: sistemele de închidere cu panouri culisante din sticlã protejeazã interiorul de rafalele de vînt, de norii de praf, de stropii de ploaie şi de fulgii de zãpadã.

Master Prod vã oferã urmatoarele sisteme de panouri culisante din stcilã:
 – sistemul BKS, ideal pentru închideri de balcoane
 – sistemul BKS–T, recomandat pentru închideri de terase şi compartimentãri interioare
 – sistemul Sliding, utilizat pentru compartimentãri interioare, în situaţiile în care nu dispunem de spaţiu suficient  de parcare, perpendicular pe direcţia de culisare
– sistemul ShowCase, folosit cu precãdere pentru compartimentãri de spaţii comerciale/publice
 – sistemul Vertiglass – sistem practic, la care sticla are culisare verticalã, recomandat ca pereţi de vânt pentru terase şi balcoane.

 
 
 
 
 

Sistemul BKS – soluţia idealã pentru închiderea balcoanelor

     La partea superioarã si la cea inferioarã sistemul are prevãzute profile compensatoare care au dublu rol: – ajutã la compensarea eventualelor diferente de nivel pe directia orizontalã – eliminã eventualele picãturi de condens care s-ar putea forma în perioada anotimpului rece.

Sistemul BKS – T – pentru închidere terase şi compartimentãri interioare

La partea superioarã şi la cea inferioarã sistemul are prevãzute profile compensatoare care au dublu rol:
– ajutã la compensarea eventualelor diferenţe de nivel pe direcţia orizontalã
– eliminã eventualele picãturi de condens care s-ar putea forma în perioada anotimpului rece.

 
 
 
 
 

sliding master prod-bistrita
 
 
 
 

Sistemul Sliding – pentru compartimentãri interioare, cu parcarea panourilor paralel cu direcţia de culisare

     Sistemul de panouri culisante Sliding este recomandat la compartimentãri interioare unde nu existã posibilitatea de parcare a panourilor perpendicular pe direcţia de culisare. Parcarea panourilor se face paralel cu directia de culisare. Glisarea panourilor de sticlã se face unul pe lângã altul, ceea ce recomandã acest sistem pentru delimitãri interioare cu sticlã între bucãtãrie şi living.

Sistemul ShowCase – special pentru compartimentãri si delimitãri de birouri şi spaţii comerciale.

     La sistemul ShowCase panourile de sticlă sunt sprijinite pe șine numai în partea superioarã. Panourile se deplaseazã cu ușurintã iar sistemul permite crearea unor spații deschise ample și realizarea oricăror cerințe și concepții de design.
Caracteristici ale sistemului: spațiu deschis 100%, sticlă ”frameless” (fără rame verticale), fãrã prag, usã integrată (deschiderea secțiunii marginale), siguranță maximă în exploatare

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Vertiglass – pereţi mobili din sticlã pentru protecţie la vânt

     Sistemul VertiGlass Triplemotion creeazã un perete antivânt din sticlã. Datoritã faptului cã este retractabil, poate fi folosit şi ca o balustradã de sticlã, atunci când panourile sunt deschise.
     Sistemul constã în 3 module din sticlã securizatã care culiseazã unul pe lângã altul. Un modul rãmâne fix iar celelalte douã culiseazã în sus sau în jos, existând posibilitatea de oprire, din telecomandã, în poziţii intermediare, controlând astfel capacitatea de aerisire.
     Se monteazã între stâlpii teraselor sau ai balcoanelor, având ghidaje pe laterale. În partea superioarã se aflã sistemul de motorizare. Fiecare din cele 3 panouri de sticlã are profile de aluminiu pentru a asigura etanseitatea.