Inchideri terase | Acoperiri terase - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Acoperiri şi închideri terase, luminatoare, grãdini de iarnã / wintergarden

Închideri şi acoperiri de terase

      Închiderile şi acoperirile de terase deschid o nouă lume, o noua perspectivã asupra plăcerii, confortului și libertății.
       În stil clasic sau contemporan, cu spaţii ample sau minimaliste terasele vă ajută să vă extindeți spațiul de locuit şi de recreere. O terasã vă oferă plãcerea de a vă bucura de peisaj pe tot parcursul anului, din intimitatea cãminului dumneavoastrã. Aceste construcţii realizeazã o zonă de relaxare confortabilã unde vă puteţi bucura de priveliştea din jur, împreunã cu prietenii și familia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luminatoare

     Sistemul pentru luminatoare sau acoperişuri din aluminiu şi sticlã, oferit de Master Prod, este unul dintre cele mai flexibile de piaţã.
     Se pot realiza luminatoare cu o mare diversitate de forme şi volume de tipul:
  – orizontal – acoperiş cu o pantã – acoperiş cu pante multiple (piramidal)
     Profilele pentru luminatoare sau acoperișuri din aluminiu şi sticlã sunt disponibile în diferite variante de finisaj.

Grãdini de iarnã / Wintergarden

     Grãdinile de iarnã – cât mai multã luminã. Aceasta este soluţia pentru un spaţiu cu o atmosferã specialã mai aproape de naturã. Se pot realiza verande – construcţii legate de clãdiri existente, cupole şi foisoare – construcţii independente . Profilele folosite pot fi cu sau fãrã barierã termicã.
     In funcţie de stilul casei şi personalitatea dvs. se pot realiza diverse modele constructive care vor asigura cerinţele de protecţie, de design şi de rezistenţã.

 
 
 
 
 
 

   Pentru vitraj se folosesc pachete termoizolante cu grad înalt de protecţie termicã, protecţie solarã, difuzie a luminii dar şi siguranţã, realizate din sticlã laminatã şi sticlã securizatã, cu tratament de autocurãţare.