Metal joinery

Rezistența mare a metalelor permite realizarea de elemente de tâmplărie metalică cu dimensiuni de gabarit generoase și în același timp cu rame subțiri. Aceste caracteristici unice, combinate cu frumusețea și simplitatea suprafețelor metalice, dau viață unui stil arhitectural și o estetică de neegalat, foarte căutate în ultima perioadă de către arhitecți, designeri și cliențiă. Toate produsele sunt realizate la comandă și scopul companiei noastre este de a aduce la viață proiecte provocatoare, garantând o performanță structurală maximă cu o libertate maximă de design.

Această tâmplărie, realizată din profile metalice speciale, îşi are locul bine definit în gama de produse pe care le puteţi achiziţiona de la Master Prod.

În funcție de tipul proiectului dumneavoastrã Master Prod vã oferă elemente de tâmplărie metalică din profile fără barieră termică, pentru interior, al căror aspect se potrivește atât cu interioarele moderne cât și cu arhitectura tradițională.

Din profile metalice si sticlă securizată și laminată se pot realiza pereți separatori, compartimentări interioare, pereți vitrați cu uși de acces încorporate, ferestre interioare de mari dimensiuni. Pentru acest tip de tâmplărie configurațiile disponibile includ:

  • fixed windows
  • windows with one or more sashes
  • uși cu deschidere batantă cu o foaie sau două foi

Elementele de tâmplărie metalică pot avea forme poligonale, configurații de colț pentru spații vitrate ample. Sunt extrem de durabile și practic nu există costuri de întreținere

Personalised consultancy

MasterProd logo

masterprod.ro
Trimite-ne mesajul dorit prin Whatsapp

masterprod.ro
Salutare! 👋
Cu ce te putem ajuta? Lasă mesajul dorit și vom reveni cu un răspuns în intervalul 08:00 - 16:00.
Contactează-ne chiar acum
English