Cabine de dus | Paravan dus - Master Prod
Solicita Oferta +40 728 628 188
+01 (414) 230 - 5550

Cabine de duş

   În multe situaţii, cabina de duș reprezintă soluția ideală, mai ales în cazul unei băi de mici dimensiuni, când  efectul de spațiu poate fi amplificat prin folosirea sticlei. Sticla vă permite amenajarea cabinei de duș astfel încât să obțineți gradul de intimitate dorit.

      Fie cã este vorba despre un paravan de duș de tip walk-in, într-o camerã de baie care oferã spaţii generoase, sau un spaţiu închis/cabinã de duș, sticla folositã trebuie să îndeplinească funcția de siguranță și securitate. Din aceste considerente, sticla folositã de compania noastrã pentru aceste produse este sticla tratatã termic- ESG (securizatã), cu rezistenţã mecanicã deosebitã. Atunci când specificaţiile tehnice o impun, se poate folosi sticlã securizatã și laminatã ESG – VSG ( doua foi de sticlã între care se gãsește folia de laminare ).
      Pentru montarea paravanelor sau a panourilor fixe de sticlã care intrã în componenţa cabinelor de duș se folosesc profilele de tip U din inox și aluminiu eloxat sau conectori sticlã/perete 90. Ambele soluţii presupun fixare mecanicã pe pardoseală și  perete.
      Paravanele și cabinele de duș  se rigidizeazã folosind ansamblul barã stabilizatoare/elemente de conectare.  Elementele de conectare ale barei stabilizatoare sunt variate (conectori perete/ bară, sticlă/ bară, coturi, “T “-uri și piese de conectare la diferite unghiuri și înclinații) ceea ce ne  permite realizarea de configuraţii diverse ale  produsului final.
      Atât elementele de rigidizare cât si elementele de feronerie pot avea finisaje inox lucios sau satinat. Pentru etanșare, folosim o gamă largă de garnituri siliconice, atât pentru spaţiile dintre ușă și panourile fixe sau perete, cât și pentru închiderea ermetică a ușii și menținerea ei în poziția închis, cu ajutorul garniturii magnetice. Acestea sunt disponibile atît pentru configurații si închideri la 90 de grade cât și pentru cele la 180 grade sau 135 grade.
      Configurațiile numeroase în care se pot executa și faptul ca ele se pot adapta personalizat la fiecare cameră de baie, generează cererea continuă de cabine de duș.