DESPRE NOI

Valorile noastre

MASTER PROD adaugă experienței în domeniul serviciilor de tâmplărie cu geam termoizolant, flexibilitatea și deschiderea necesare dezvoltării permanente. Adaptarea la cerințele pieței se face din mers, respectând atât profilul clienților, cât și valorile companiei. Prin atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o, am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Viziunea noastră

Prin serviciile oferite, încercãm sã obţinem respectul pe care îl acordãm noi înşine clienţilor nostri. Vã punem la dispoziţie nu numai experienţa noastrã, acumulatã pe perioada desfãşurãrii activitaţii în domeniul tâmplãriei cu geam termoizolant ci şi responsabilitatea faţã de fiecare client şi lucrare în parte, oferindu-vã servicii personalizate şi de calitate.

Misiunea noastră

Realizarea de lucrări de calitate, respectarea termenelor de execuție, transparența, credibilitatea și confidențialitatea fac parte din politica firmei noastre și se respectă întocmai.

Istoria noastră

Înființată în 1994, Master Prod este cea mai veche companie producătoare de tâmplărie din aluminiu și PVC din Bistrița. Ne-am dezvoltat odată cu piața, am investit în echipamente și în oameni pentru a putea oferi servicii și produse de top pe piețele pe care activăm: România, Ungaria, Franța, Belgia, Italia, Norvegia.

Oferim consultanță personalizată

Solicita Oferta +40 728 628 188